Χριστουγεννιάτικη Δημοπρασία της Γκαλερί Λεφάκης

Posted by testadmin 15/12/2017 0 Comment(s)

Η Galerie Lefakis οργανώνει μια Δημοπρασία Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά την πολύτιμη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, θα διαθέσει το 10% των εσόδων της δημοπρασίας -συγκεκριμένα, από το lot 60 έως το lot 80- για τον σκοπό αυτό.

Στη δημοπρασία θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, έργα των: Δημήτρη Μυταρά, Αλέκου Φασιανού, Θάνου Τσίγκου, Βασίλη Σπεράτζα, Μάριου Πράσινου, Δημήτρη Γέρου, Παύλου, Εδουάρδου Σακαγιάν, Χρήστου Μποκόρου, Όπυς Ζούνη, Μάκη Θεοφυλακτόπουλου και άλλων.

 

H δημοπρασία θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, όπου θα δημοπρατηθούν 80 έργα κορυφαίων Ελλήνων εικαστικών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Galerie στην Κηφισιά.

Η Galerie Lefakis ιδρύθηκε το 1979 με όραμα να προσφέρει μια μοναδική εικαστική εμπειρία. Δημιούργησε ένα δίκτυο καταστημάτων εντός και εκτός συνόρων, έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκθέσεων και δημοπρασιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Λονδίνο, ενώ λειτουργεί σε τρεις ανεξάρτητες αίθουσες που περιλαμβάνουν μόνιμα εκθετήρια με έργα των γνωστότερων Ελλήνων ζωγράφων.

 

Σήμερα, διανύει την τέταρτη δεκαετία της στον εικαστικό χώρο και συνεχίζει να προβάλλει τη δουλειά των πιο αναγνωρισμένων Ελλήνων εικαστικών, αλλά και να αγκαλιάζει την προσπάθεια νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Αφήστε το σχόλιο σας