Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ GALERIE LEFAKIS

  1. Αρχική
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ GALERIE LEFAKIS
                                      

 


Ζήνων Λεφάκης
Ιδρυτής της Galerie Lefakis και υπεύθυνος του καταστήματος της Galerie Lefakis στο Χαλάνδρι.

Ο Zήνων Λεφάκης βρίσκεται στο τιμόνι της Galerie Lefakis  για τέταρτη συνεχόμενη δεκαετία. Με τη πολυετή πείρα του στο χώρο της Ελληνικής τέχνης αλλά και με εντατική εργασία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο καταστημάτων της Galerie Lefakis στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθιστώντας τις Galeries Lefakis ενα θεσμό στα εικαστικά δρώμενα της χώρας μας.

Επίσης, έχει διεξάγει με επιτυχία  μια σειρά από εκθέσεις και δημοπρασίες που αποσκοπούν στη προώθηση της σύγχρονης Ελληνικής τέχνης. Σήμερα, συνεχίζει να χαράζει τη στρατηγική της εταιρείας και να έρχεται σε επαφή με τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται η Galerie Lefakis.

                                                            
Άρης Λεφάκης
Υπεύθυνος του Καταστήματος της Galerie Lefakis στην Κηφισιά.

Ο Άρης Λεφάκης  έχοντας σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνέχισε με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη SciencesPo τoυ Παρισιού στο τμήμα Ευρωπαικών σπουδών και Marketing.  

Έχει εργαστεί στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην  Unesco στο Παρίσι καθώς και στη L’oreal στο τμήμα  marketing του Yves Saint Laurent.  Σήμερα είναι υπεύθυνος του καταστήματος της Galerie Lefakis στη Κηφισιά. Επίσης στις αρμοδιότητες του συμπεριλαμβάνονται η διοργάνωση εκθέσεων και η επιμέλεια των καταλόγων της Galerie Lefakis.